...
Velkommen til Toten Trav AS

super.JPG

Bror og Kjetil Helgestad startet Toten Trav AS 1.9 2009

Bror
er fast veterinær og er med i stallen 2 ganger i uka for å holde hestene i orden, og for å finne eventuelle skader på et tidlig tidspunkt.
Kjetil har ansvaret for trening, kundebehandling og det daglige arbeidet med hestene. Kai Johansen er også med på laget. Pluss flinke stallfolk i Ida og Kenneth.


Vi har to staller, unghestene står oppstallet på Biri travbane og løpshestene på Lena.
Vi har masse flotte treningsmuligheter: Biri travbane, rakstrekke, turmuligheter langs mjøsa, bademuligheter med hest, grusveier i Biri, walker, longeringsgrop med gummi.

På Lena er det en lokal travbane på 750m like ved gården, en gammel toglinje med milevis med rette fine grusveier, fint turterreng i skogen med både bakker og flatmark. Walker har vi også på gården. Norsk Hestesenter Starum ligger like ved gården og der er det masse treningsmuligheter.

<-- Super Tail

 

Nytt!
  
  Neste starter:  

8.Juni - Biri
Alm Vilter
var som forandret i sitt prøveløp i dag, travet og oppførte seg hele veien i tet, kun slått av en til mål og godkjent prøveløp ble det på tiden 34,0. (Beste tiden hans er 37,1!!)
Quinzy West gikk også fint i sitt mønstringsløp, forutenom en kort galopp på første langside var han fin helt inn i kassen på tiden 30,8.

6. Juni - Bollnäs
Tord Viking
varmet fint etter den lange turen til Sverige. Ristet i hodet fra start, og bød seg ikke helt til å løpet da han ikke lå klistret i rygg slik han pleier. Men gikk alikevel strålende til 4.plass på tangering av rekorden sin 24,5. En sjekk etter hjemkomst viste blemmer i munnen, og gav oss en forklaring på at han ikke gikk som han pleier i dag.

6. Juni - Bjerke
Nora's Dream
 oppførte seg eksemplarisk på reise. Fikk en fin start, gikk fint innvendig og avsluttet strålende til 5. plass! Ventes forbedret med løp i kroppen!
Varg Spik trøblet fra start og tapte mye, men fant travet igjen og fikk fort kontakt igjen med feltet. Lå langt bak utvendig, men han er god til slutt og kapret 5. plassen han også!

5. Juni - Drammen
Melvin Zoot
gikk som et lyn fra start på Drammen i dag, og fløy nermest til tet. Fikk dempe og spratt lekende lett unna til en enkel seier for en jublende glad eier og kusk som tok sin første seier på 6år!!
melvin.jpg

5. Juni - Momarken
M.T. Extra Special
 fikk et veldig fint løp i rygg på lederen hele veien! Var i overkant pigg, og ble derfor entømt men stod på flott til mål og ble 5 sittende helt fast bak lederen.

28. Mai - Drammen
Super Fest Boy
startet fra spor 11 på sprint i dag, og det så ikke grønt ut da han i tillegg feilet i angrep. Men Kai Johansen fikk vallaken på bedre tanker og han spurtet fryktelig fort den siste halve runden til enkel seier!
superduper.jpg

25. Mai - Biri
Super Tail
hoppetog spratt i det bilen slapp i dag, og var helt borte i løpet. Så imidlertidig fin ut bak de andre, og vi er ikke bekymret for at han ikke er i orden.
The Dancer var endelig klar til start etter 7mnd løps pause. Måtte dra 3.sporet runden fra mål og stod på flott hele veien til 5.plass. Vi er fornøøyd med den innsatsen!
 
DSC03294.JPG

Nora's Dream hoppet og spratt i sitt debutløp, så fin ut men trenger rutine. Ny start blir 6. Juni på Bjerke.

20. Mai - Sørlandets Travpark
Tord Viking
startet fra dårligste utgangsposisjon mot gode hester i dag, men fosset til tet runden igjen, holdt tempoet høyt hele  veien og tok en ny triumf!! Ny rekord lyder pene 24,5!

16. Mai - Biri
Varg Spik
bakket fra start og havnet bakerst. Lå i baktroppen helt til ut i oppløpet hvor han gikk fort og ble 5. hest i mål på ny rekord 27,6! 
Melvin Zoot gikk i rygg som planlagt, det er litt for tidlig for han enda. Trenger et løp eller to før han er i topp form.

15. Mai - Momarken
My Laddies Legacy
ville ingen ting i dag. Skal på full overhaling på vetrinærhøyskolen over helgen.

8. Mai - Lunsj Drammen
Tekno Leika
galopperte fra start og på nytt like etter. Fikk siste penger men hun ligger seg ikke ordentlig til og viser det hun kan, dro derfor hjem til eieren i kveld.

7. Mai - Lunsj Biri
Super Com
havnet i dødens fra spor 8, og lå der hele veien. Da han skulle angripe på oppløpet falt han ut av travet og galopperte kort. Samlet seg igjen og stod på flott til 4.plass. Er bøyd opp i etterkant og behandlet i en fram kode.

4. Mai - Jarlsberg Travbane
Super Tail
gjorde et nytt sterkt løp, fra jumbo plass gikk han ut i angrep og suste rundt siste sving og gikk et oppløp  raskere enn de alle. Fikk en flott 3. plass på tiden 14,0 - 2100m og vi er veldig fornøyd med hans innsats i dag. Atom Jutuln ble med oss hjem fra Romtveits stall i dag, en spennende hest vi gleder oss til å jobbe med!

1. Mai - Momarken Travbane
Det gikk som det måtte gå med Varg Spik som feilet 2 ganger i startfasen og ble borte. Ikke lett den karen der!

28. April - v75 Biri Travbane
Super Fest Boy
ble trøtt etter 13 åpning i 3.spor på 2600m og siden resten av løpet i dødens. Ryggløp neste gang!

22. April - Momarken travbane
SUPER TAIL ER TILBAKE!!
Fosset til tet fra spor 8 til passering på første 500 på 11,7, fikk dempe litt før han satte inn støtet i siste sving og dro fra de andre i ensom majestet til mål på tiden 14,6ak. Utrolig gøy å se han tilbake i slikt slag etter 4mnd. pause!
SupperTail22.4.jpg

21. April - Åby Travbane
Tord Viking
startet i dagens eneste kaldblodsløp fra spor 3 på strek. Tok teten og kjørte et jevnt hardt tempo hele veien. Selv med en overivrig hest som holdt på å rote det hele til i siste sving, avgjorde han lett på oppløpet! Vi kunne slippe jubelen løs etter å ha holdt pusten fra siste sving og inn!! Pisken ble liggende i stallen da han ble overpigg i varmingen da Kai viste han den, den trengtes ikke! Ingen formsvikt på gang med denne karen.. En følelsesladet seier foran et fullspekket publikumsplass. 
Tord Viking.jpg
Trav24 - Tord Viking fra start til mål!

20. April - Biri Travbane
Super Com
løste veldig bra fra et vanskelig 4.spor. Fikk overta tetet ut av første sving, kjørte jevnt 19 første runden, og Northug-hesten prøvde seg på et rykk siste halve runden fra lederrygg, men Super Com holdt han hele tiden bak seg og debuterte med stil inn til seier!! Tiden ble fine 17,9 første løpet ut, og alt har sett bra ut med Super Com etter løpet. Les Trav24's referat av løpet her.
Super Com.jpg
My Laddies Legacy gjorde et fint løp i rygg, og vi var veldig fornøyd med at han tok i hele veien. Det ble mange på rekke til slutt, og Legacy kom ingen vei. Men han kom frisk og pigg i mål med masse krefter igjen, og skal kjøres på sjangs flere løp framover i håp om at den virkelige løps lysten viser seg. :) Kom i mål på 18,9 - 2600m.

Varg Spik
gikk endelig feilfritt fra start fra et dårlig 8. spor. Fullførte veldig fint til 3.plass på tiden 28,7am, etter en drøy siste runde i sporene.
Vi håper på flere feilfrie løp så den flotte hingsten får vise fram sin fine kapasitet!

18. April - v65 Bjerke
Voodoo Hornline
Måtte bruke mye krefter fra start, og kom seg ikke til tet, men fikk et fint løp i 2. utvenig. Men det var ikke den store spruten i han da åpningen kom som bestilt på oppløpet.
Ble sjekket opp Torsdag 19.4 og da fant vi noe grums i halsen og han ble sprøytet i venstre bak kne og høyre framkode. SKal være forbedret med dette i orden!

Monic Forte var med til Bjerke i dag for å scanne senen på høyre fram fot, da hun har vært litt hoven siden løpet forrige tirsdag. Det viste seg å ikke være uten grunn da hun har ca. 75% avrivning på gaffelbånbds greina. Etter mye om og men ble det bestemt at hun nå skal bli bedekt med Judge Joe og vi håper for eiernes del at hun vil gjøre det godt i avlen. Dette var utrolig trist, og et stort tap for stallen. Vi gledet oss over hennes fine utvikling og så fram til videre karriere hos oss. Desverre ble det ikke slik...


16. April - Drammen
Tekno Leika
galopperte fra start, og på nytt i angrep.
En kan få grå hår av denne fine Moe Odin hoppen.

15. April - Årjäng
Molita
hoppet fra start som så mange ganger før og fikk desverre ikke med seg penger hjem.

10. April - Lunsj Drammen
Tekno Leika
gjorde desverre som sist og galopperte bort en flott trippel plass.
Starter i hoppeløp på Drammen neste uke,da får vi håpe på feilfritt løp!
Monic Forte debuterte for oss, fikk dødens posisjon og avgjorde lett derfra til en sprett lett seier! :) Les Trav 24's fine ord om Monic her.

7. April - Klosterskogen
Dagens løp ble helt feil for Arnblessen, som havnet i dødens før han gikk fram til tet. Liker ikke å gjøre så mye selv og meldte pass i siste sving. 
Voodoo Hornline fikk et fint løp i 4. innvendig, vanskelig å hente noe med hardt tempo til slutt.
Får fullt godkjent for innsatsen til 4.plass.

31. Mars - Bergen
Arnblessen
fikk "mange bein" som kusken sa, uten sine to galopper hadde det vært spennende å se hva han kunne utrette!
Tord Viking ble sliten etter et tøft løp i hardt tempo, ble 4 på en ikke helt optimal dag. Nå venter en liten påskeferie som vil gjøre han godt..

30. Mars - Biri
Super Com
er endelig løpshest og gjennomførte prøveløpet sitt på et herlig vis hvor klokken viste 15 siste tusen og 19 på distansen! :)
Varg Spik var i sitt lumske humør igjen og ble disket i kveldens løp.

24.Mars - v75 Bjerke
Super Fest Boy
havnet sist fra start, og angrep via 3,4 og 5 spor siste runden. Fikk ikke helt tak i de foran, men avsluttet nok en gang bra til 4.plass.

23.Mars - Biri
Tekno Leika
så ut som en rund million da hun var på vei til å runde sine konkurrenter på siste bortre, desverre veltet hun seg over i galopp og ødelagte sine sjanser.
My Laddies Legacy lå sist i hardt tempo, før han også hoppet i galopp da han skulle angripe på siste bortre. Men kusken var fornøyd med at han var mer våken og løpslysten.

20. Mars  - Lunsj Drammen
Molita
er rask fra start og la seg fint til i leder rygg. Derfra sikret hun seg en fin 3.plass, og står nå med 3 trippel plasseringer på rad! Feilfritt duger hun!

18. Mars - Stallen på Lena
Great Comfort
kom inn på stallen i dag i fin forfatning. Skal gjennom en vetrinær sjekk førstkommende torsdag, er alt bra starter vi treningen mot årets sesong i ny regi!

17. Mars - v75 Momarken Travbane.
Arnblessen
havnet fint til i 3. utvendig men var uheldig og tråkket oppi den foran og galopperte. Tapte mye men var på skuddhold i siste sving, men hektet da hjul, og det ble langt frem. Veldig fornøyd med 3.plass etter mye klabb og babb!

Med oss hjem hadde vi den ferske v75 vinneren Voodoo Hornline som er nyinnkjøpt på stallen. Fant seg godt til rette i sin store boks på Lena og hoppet rett i maten. Dette blir et spennende prosjekt! :)
voodoo.jpg15. Mars -Lunsj Bjerke
Det gikk for fort for Arnsilver som svarte med galopp og ble disket. Trenger mer tid.

13. Mars - Lunsj Drammen
Varg Spik
holdt seg til riktig gangart i dag! Tok det rolig fra start, men kom etterhvert opp å gjorde et kjempeløp fra dødens og tapte på målstreken! Ny rekord 28,2.

VARGSPIK.jpg 

 10. Mars - v75 Sørlandet
Tord Viking
lot seg ikke affisere av håpløst løps opplegg fra 40m tillegg. Gikk ut i 3 spor fra 5.utvendig runden igjen og kjempet seg først over mål!
En herlig prestasjon til ny rekord på 25,3 full vei!!!
tv.jpg
http://trav24.no/index.php/nor/
nyhetsarkiv/straalende_omsetning_vaer_og_tord


https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/2012/Mars/10/Srlandets-Travpark---10032012/Aktuelt/V75-referat/

Super Fest Boy startet også fra et håpløst startspor, og det ble litt klabb og babb i starten. Det ble fryktelig langt frem, men han avsluttet forrykende siste 5, og er klar for finalen på Bjerke om 2 uker!!

6.Mars - Lunsj Drammen
Tekno Leika
ble det litt forstyrret til galopp, men gikk et fint løp til 6. Blir på sikt en fin hest!
Arnsilver feilet etter bilen slapp, og feilet igjen etterpå. Trenger rutine for å komme i gang. Starter 15. Mars i en ny lunsj omgang.

2.Mars - v65 Biri
Arnblessen
fikk et fint løp i 3.utvendig, som ble til 2.utvendig. Angrep i siste sving og avsluttet lynraskt, siste 750 etter 24,7, rakk akkurat fram forsent men ble en god nr. 2!
Arnblessen.jpg


23. Februar - Lunsj Bjerke
Molita
lå klistret i rygg leder hele løpet, og stod på strålende til 2.plass.

22. Februar -  v65 Bjerke
Arnblessen
fikk et altfor hardt løp og ble sliten til slutt. Ryggløp neste gang!

18. Februar - v75 Bjerke
Super Fest Boy
fikk et perfekt løps opplegg i 2. utvendig på en tung Bjerke bane.. Satt helt rolig til inn oppløpet, og da var det ingen som kunne svare ut hans friske spurt til mål!! GOD!
418012_10151243368835322_762470321_22667060_802022961_n.jpg


11. Februar - v75 Leangen
Tord Viking
lot seg ikke skemme av 40m tillegg!
Da han angep fra 5. utvendig i siste sving stod de andre hestene stille! Vant med flere lengder på lette ben i mål til sin 4 strake seier, til stor jubel for hele kretsen rundt hesten..
http://www.trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/tord_viking
_imponerte_igjen


DSC01638.JPG

Gutten i røyken kunne nok en gang rekke tunge til konkurrentene!

10. Februar - Biri
Princess Peach
ville ingen ting og er nå solgt til Stavanger.
Molita fikk et fint løp og var god til 3. plass.
Forbedret fra sist og ventes ytterligere skjerpet til neste gang!

4. Februar - v75 Klosterskogen
Super Fest Boy
tok det rolig fra start og var blandt de siste.. De kjørte fryktelig sent foran med favoritten i tet. Det ble en luftig siste runde og Super Fest Boy spurtet friskt til en god 2.plass!

Med oss på bilen hjem hadde vi Monic Forte som blir en spennende hoppe å jobbe med. Vi mistenker at hun ikke er helt i orden og skal til vetrinærhøyskolen 14.2 og sjekkes fra topp til tå, så hun er frisk og klar for trening til en ny sesong.

28. Januar - v75 Jarlsberg
Tord Viking
startet det nye året slik han avsluttet det forrige, med seier!! Spratt sprettlett fra de øvrige konkurrentene på 28,5 - 2620m!
Han fungerte utmerket etter 2mnd vinter trening, og er klar for en ny fin sesong. 
jaRLS.jpg

Varg Spik galopperte direkte og var siden borte. Vi har kjørt med han i dag (30.1) og det er noe som ikke stemmer. Skal sjekkes opp en av de nærmeste dagene.
 
25. Januar - Bjerke
Etter varmingen til dagens løp var det blod i nesen på Super Tail, han ble lyst på Bjerke Dyrehospital og det viste seg at han var tett. Ble strøket og går nå på medisiner..

23.Januar - Leangen
Molita
ville ingenting i dag og brøt kveldens løp. Skal til vetrinæren og lyse halsen i morgen.

21.Januar - V75 Bjerke
Super Fest Boy
ble pigg fra start og feilet, havnet langt bak men gikk veldig bra til slutt til 5.plass på tiden 15,5ak. Er i samme god formen som før pausen! :)

20.Januar - Biri
Varg Spik
ble for pigg bak bilen og tok ut i galopp! Ingen opptreden å huske i kveld..

13.Januar - Toten Travselskap
Tord Viking
ble kåret til årets kaldlodshest i Toten Travselskap 2011.
damene.jpg

12. Januar- Bjerke
My Laddies Legacy
fikk en bra start men havnet utvendig uten rygg. Gikk bra etter dødens hele veien til 4.plass.

11. Januar - Bjerke
Varg Spik
fikk en fin start og havnet utvendig, men feilet 2000m fra mål og havnet til slutt. Angrep runden igjen og fullførte bra til 4.plass.

10. Januar - Momarken
Tekno Leika
var på farten igjen, ledet hele veien og vant utruet! Hun viser flott utvikling hele veien, og blir spennende å jobbe videre med.  Årets første seier på vårt 3. forsøk. 

Laila.jpg


6. Januar - Bjerke
Tekno Leika
debuterte for oss og i løps sammenheng generelt med en flott 3. plass!
Tok innpå de 2 første før galoppen kom, må passes neste gang!

5. Januar - Bjerke
Princess Peach
 

31. Desember - Bjerke
Både Super Tail, Molita og My Laddies Legacy var under pari, og skuffet på den siste dagen av 2011.

29. Desember - Bjerke
Princess Peach gikk et fint løp men meldte utsolgt på siste bortre. er sjekket i halsen, og fant noe grums. starter ikke den 5. i lunsjen. 

27. Desember - Momarken
Varg Spik feilet tidlig i en trang situasjon og ble borte. Kommer sterkere tilbake! 

21. Desember - Bjerke
Super Tail møtte for gode hester og starter igjen nyttårsaften mot riktig selskap.

Vi i Toten Trav AS ønsker alle en riktig GOD JUL!

Nisse_1228079013.gif

20. Desember - Momarken

The Dancer havnet langt bak og kom aldri helt opp til de fremste, men gikk et ok løp inn til 5. Molita fikk en fin start og havnet etterhvert i 2. par utvendig. Runden igjen ble det dødens og hun presset lederen på siste bortre, men det stumnet noe til slutt, og hun fikk en fin 4. plass,

16. Desember - Biri
Det kunne ikke gått bedre i debuten til Varg Spik i ny stall! Han var høyt oppe fra start men holdt seg i trav, og havnet i 2. og 3. par utvendig. Angrep på siste bortre, fikk teten og holdt sikkert unna til seier på 30,1! :)Varg Spik.jpg

11. Desember - Jarlsberg 
Alt ble feil for Princess Peach i dag, men hun kapret siste premien.                                                                      

10. Desember - Forus
Super Fest Boy kom seg feilfritt ut fra start og havnet i 3. og 4. utvendig. Angrep på siste bortre og kom frem til lederen, men klarte aldri helt og komme forbi. Litt surt når det er så nære, men vi kan ikke være annet enn fornøyd! :) 

9. Desember - Biri 
My Laddies Legacy var i baktroppen store deler av løpet, men kom veldig bra på slutten og VANT sitt første løp på 17,8! :)

7. Desember - Bjerke 
Super Tail trykket seg til tet, men slapp og fikk rygg leder. Satt fast ut i oppløpet og fikk for sen åpning. Veldig god, og pigg i mål med krefter spart!

5. Desember-Klosterskogen 
Molita spant rett til tet og ble der hele veien, men ble slått rett før mål. Gikk et bra løp til 2. 

3. Desember - Leangen
The Dancer
oppførte seg bak bilen og gikk feilfritt fra start, havnet i 3 innvendig og fikk et fint løp. Gikk bra til mål til 4.plass og får fullt godkjent. 

2. Desember - Jarlsberg
Princess Peach
feilet fra start i en trang situasjon, tapte mye men gikk veldig bra etterpå til siste penger.

28. Desember - Drammen
My Laddies Legacy
feilet denne gang også, og gjør det vanskelig for seg selv. Men han gikk til mål som bare det, og fikk premie. Uten galopp er han langt framme!

Det var tvil rundt Tord Viking i dag som møtte gode hester, men Tord Viking var fullt fokusert og tok ned A.B. Lomen fra dødens. Han var stri rundt siste sving, og var aldri truet! :)

Nå skal vi pakke han inn for sesongen, og trene for fullt til neste år. Årets sesong viser 252 000kr innkjørt på 16 starter, hvorav 8 av de er seire, fire 2.plasser, en 3.plass og to øvrige premier.
13 av 16 starter på trippelen er vi veldig fornøyd med! :)


25. November - Biri
Super Tail
gjorde en flott debut i dag. Feilet fra start, men gikk veldig fint etterpå til 4.plass mot gode hester. Er på gang, og ventes til forbedret til neste gang som blir onsdag 7. Desember.

23. November - Bjerke
superf.png
Super Fest Boy
viste enorme krefter i Dagens Dobbel - v75's siste avdeling!
Feiler fra start, og taper mange meter til de andre, får kontakt med de runden igjen og blir da med i angrep i 3 spor. Er uheldig med ryggen og må rundt denne igjen i siste sving, kjemper som en løve til mål og blir betalt med en fantastisk seier og 60.000kr til eieren!

super23.11.jpg

21. November - Drammen
My Laddies Legacy
feilet i første sving, er desverre litt kilen til å begynne med enda.. Men gikk fint siste runden til 3.plass.
Tord Viking fik teten etter kort tid, og var siden aldri truet.
Viser veldig fin form om dagen, og betaler derfor pikenes julebord til helgen! :)


17. November - Bergen
The Dancer
viste endelig litt av det vi vet bor i han!
Lå i tet hele veien, favoritten angrep og tok seg forbi i siste sving. Men Dancer gav seg ikke uten kamp, og stod på hele veien til mål! En flott 2.plass ble det, og han doblet sitt grunnlag..
IMG_1281.JPG

17. November - Lunsj Bjerke
Princess Peach
pilte til tet, lå der til det stummet noe til mål. Det ble 4.plass i dag, og hun viser fin framgang. Starter neste torsdag!

16. November - Bjerke
Tord Viking
gjorde nok et sterkt løp! Fra jumboplass angrep han runden igjen, fikk ligge i rygg på Ovedølen men måtte rundt denne i siste sving og spurtet friskt inn oppløpet til en flott 2.plass!

12. November – Biri
My Laddies Legacy
feilet bak bilen, og var siden ute av leken.
Super Fest Boy hoppet fra sitt 7.spor på tillegg, og havnet laangt bak de andre.
Avsluttet forrykende i sporene til 4.plass – må regnes neste gang!!

9. November - Bjerke
Molita
feilet fra start og var ikke på topp etterpå. Er nå behandlet i 2 ben..

8. November – Momarken
Grand Madam Ruth
havnet i dødens og avsluttet ok til 6. plass på sprint.

4. November – Biri
Molita
feilet på siste siden etter et tungt løp.
Princess Peach avluttet som en vind fra sist innvendig og fikk 5.
Ekfax ble godkjent for montè uten å vise den store gnisten. Er ikke lenger i vår trening..

1. November – Momarken
Princess Peach
var på det jevne denne gang og fikk 6.plass.

28. Oktober - Biri
Tord Viking
slo like godt til med sin 3. strake seier!!
Han er virkelig i form om dagen, og tok i dag sin enkleste seier.. Spratt unna på lette ben til ny rekord 27,9! Pikene lyste opp en mørk høst kveld med sine fargerike eier sko! Herlig!!

My Laddies Legacy gikk et fullt godkjent løp første gang ut etter sykdom, til 4.plass..
Ventes ytterligere forberedt neste gang!


27. Oktober – Lunsj Bjerke
Ekfax
åpnet første 5 på 25,8 og lå i tet helt til oppløpet kom. Ble passert, og gav seg helt!
Ingen penger - ingen venner........

25. Oktober – Momarken
Molita
feilet fra start, tapte mye men gikk veldig bra til 5.plass på gode 28,8ak.

24. Oktober – Drammen
Grand Madam Ruth
debuterte i montè uten suksess. Kom fint igjennom fra bakspor på tillegg, men feilet på frste langside og var siden borte.

22. Oktober – v75 Bergen
Super Fest Boy
kom fint igjennom fra start og havnet i 3.utvendig. Måtte ut i angrep litt for tidlig for at vi kunne ta med seieren hjem, men det ble uansett en flott 3.plass med kraftig rekordforbedring.

20.Oktober – Lunsj Bjerke
Det ble feil for Grand Madam Ruth i dag, fra et dårlig startspor havnet hun midt i haugen.
Det ble speed-rykk flere ganger underveis, og Ruth slet med å takte om og havnet utenfor premierekken.
Princess Peach er startrask og havnet i leder rygg, lå klistret i rygg til oppløpet kom, men firte derfra og inn.

15. Oktober - Leangen
Tord Viking
  gikk rett til tet og ledet hele veien..Virker veldig på gang igjen etter sko skifte og byttet sjekk bitt. Pikene til Tord Viking smiler  i takt med høst sola og er veldig fornøyd med go-gutten sin om dagen. 

14. Oktober-Biri
Super Fest Boy
spant til tet fra spor 8,ledet hele løpet men ble sliten de siste 100. Men var god 2er.Skal sjekkes opp i dag lørdag og hvis alt er i orden blir bergen 22/10 neste oppgave. skal gå fram med dette løpet..

1. Okotber
Rams Katja selges til høystbydende over 15 000!
En stor, fin 3-åring etter Ramseld, under Loell.
Kontakt Kjetil på 917 45 999

10. Oktober - Drammen
Molita
løste bra  bak bilen, men feilet utpå første langside. gikk bra etterpå fikk 4 .Grand Madam Ruth satt i 4 innvendig og satt fast med krefter i mål.

7. Oktober - Biri
Princess Peach
tullet fra start igjen, og det ble ingen premie.. Nytt utstyr til neste gang, og vi prøver igjen. Kusken mente det ikke var noe å si på formen!
Tord Viking fosset til tet fra en dårlig utgangsposisjon. Gjorde det spennende ved å galoppere runden igjen. Men Andre H. Stensen hadde full kontroll i sulkyen, og satt helt i ro bak Tord som krysset mål-linjen først!

Tord 7.10.jpg
 
30. September - Biri
Grand Madam Ruth 
var på farten igjen, denne gang fra spor 7. på sprint. Selvom det utvilsomt ikke er hennes melodi spurtet hun friskt til 4.plass. 

27. September - Drammen og Momarken
Molita løste fint bak bilen og havnet i dødens, la seg rolig til og avgjorde sikkert på slutten. Bra  med litt utelling etter litt utur.
Molita.jpg
                         

Alpin på momarken løste fint og fikk rygg leder, etter en rask avslutning fikk han en fin 3 plass etter nok et bra løp.

23. September - Biri Travbane
Stine Aftret
gjorde ingen feil bak Grand Madam Ruth. Gav hun en rolig fin start, og angrep i siste sving - Ruth takket for det med å spurte inn til en flott 3.plass.

21. September - Bjerke Travbane
Gand Madam Ruth
 havnet i 3 innvendig bak favorittene, gikk ut i 2 utvendig på siste bortre, men ble felt for eget grep og satt bom fast over mål til 6. med krefter spart!
Grand Madam Ruth.jpg

17. September - Bjerke Travbane
Molita
fikk et fint løp, men hoppet umotivert midt i løpet. Mulig det blir prøvd ny makker neste gang, da hun lager grå hår på Kai.
Super Fest Boy avsluttet dagen med en herlig seier i Nittedal Rustfrie løpet! Han kjørte for tet og overtok etter passeringstid på 10,5 og ledet siden hver meter. Flotte pokaler ventet på seremoniplass!

"Vi snakker da om et forvandlingsnummer av de helt sjeldne i regi Kjetil Helgestad" -Nettavisen.no

15.september.
På tirsdag 13/9 skjedde det som alle frykter under trening. 2 hester løp ut og Lars Even skadet seg  så mye at  han måtte avlives. En fryktelig tung dag for eiere, trener og ikke minst de ansatte. Har hatt hesten hele karrieren og vil takke gode eiere for alle gode opplevelser med Lars Even. Alt gikk  ganske bra med Ida og Camilla men de fikk en tung  dag etterpå.

10. september-Bergen
Tord Viking fikk 6 premie etter ett ok løp. gikk 27.9 volte uten å være helt på topp.Grand Madam Ruth feilet fra seg en fin premie ,så pigg ut da hun feilet.Buck Brodde fikk fint løp men gikk ingen ting til slutt.Er lyst i halsen og i magen og han hadde magesår. Han er unnskyldt.

3.september-Biri
Buck Brodde feilet når bilen slapp og var borte. Vi ser fram mot neste løp.Molita gikk et meget bra løp og fungerte bedre enn på lenge,men feilet bort en mulig trippel plass oppunder mål. 

 2.september-Biri
Alpin  galopperte i første sving og tapte litt , men fant travet og fikk teten ut på første lang side. Ble litt sliten til slutt men fikk 3 plass..

 27. August - Jarlsberg
Super Fest Boy tok det rolig fra start og havnet i 3. utvendig. Fikk drahjelp i 3. spor på siste bortre, men klarte ikke å hente igjen de to fremste og det ble en 3. plass på 13,9. Molita hentet fort inn tilegget og havnet i dødens. Stoppet litt opp på slutten og klarte ikke å følge de der fremme og endte som 6. hest i mål på tiden 29,8.

26. August - Biri
Alpin gikk et flott debutløp. Han ledet hele veien og så blid og fornøyd ut. Ikke noe tull! Han ble tatt igjen i siste sving, men holdt bra inn til 2. på den brae tiden 34,0! My Laddies Legacy fikk lederryggen men gikk ut og trykket på lederen på første langside og fikk overta teten etter 13 passering!! Ble tatt igjen på siste bortre men holdt inn til 3. plass på 17,1. 

25. August - Bjerke
Ekfax var ikke helt på topp for dagen med ryggløp hele veien, men kapret siste premien. Grand Madam Ruth satset innvendig til og begynne med, men kom etterhvert i 3. utvendig runden igjen. Angrep på siste bortre og holdt bra inn til 2. plass på tiden 16,1.

24. August - Bjerke
Alt ble feil i løpet for The Dancer og han ble forstyrret og galopperte i siste sving, endte uplassert på 17,7 nok en gang!

 19. August - Biri
Eurodancer fungerte ikke å ble disket.

17. August - Bjerke
The Dancer galopperte fra start og klarte aldri helt å hente igjen de der fremme så han endte uplassert på tiden 17,7.  

BILDEOPPDATERING - 18/8

I dag skjedde det litt av vært i Toten Trav AS! Her er noen bilder fra dagen :)

IMGP3426.JPG

IMGP3447.JPG

IMGP3451.JPG

IMGP3462.JPG

IMGP3498.JPG

IMGP3464.JPG

IMGP3470.JPG

IMGP3485.JPG

   IMGP3461.JPG

 IMGP3512.JPG 

IMGP3521.JPG 

IMGP3515.JPG

16. August - Drammen

Ekfax gikk strålende fra start og spant rett til tet. Lå der hele veien, så fin ut og gikk i tommene, men klarte ikke å svare opp når det kom en utvendig. Men kapret 2. plassen klart.

15. August - Klosterskogen
Tord Viking havnet i tredje par utvenig fra et dårlig utgangspunkt deretter fram til dødens, stoppet litt opp på slutten og var ikke på topp for dagen. Skal sjekkes opp 17/8.

13. August - Drammen 
Super Fest Boy gikk fort fra start og gled inn til rygg leder. Satt der hele løpet og fikk ikke åpning på oppløpet, men fikk en bra 3. plass.
Molita gikk bra fra start og havnet i andre utvendig. Angrep runden igjen men kom aldri opp til de der foran og endte på 6. plass.

12. August - Drammen
My Laddies Legacy galopperte inn i første sving, men gikk et bra løp etterpå, hentet seg inn innvendig og kapret siste premien.

11. August - Bjerke
Grand Madam Ruth gikk et greit løp til 4. plass på 17,0. Skal nå prøves i montè.
Princess Peach var ikke i orden og stoppet opp. Tett i halsen.

4. August - Bjerke
Ekfax
 fikk en fin 3. plass på en sterk tid. 28,3. 

3. August - Bjerke
Molita
fikk andre par utvendig fra andre rekke: Feilet runden igjen, fikk 4. plass etter en bra sisterunde.
 

31. Juli - Biri
The Dancer feilet direkte bak bilen, tapte mye, men gikk et ok løp. Trenger litt rutine bak bilen.
Tord Viking fikk en litt trøblete start og havnet sist utvendig. Begynte frammasjen siste runden, men ble noen hinder og måtte ut i fjerdespor i siste sving, gikk veldig bra til mål til nok en 2. plass. BRA! 

29. Juli - Biri
Nykomlingen Super Fest Boy gikk et kanonløp første gang ut for oss. Fikk et fint løp av Kai, med åpning mitt i siste sving, avsluttet forrykende og vant overlegent på en meget bra tid 13,3! 

26. Juli - Bjerke
Princess Peach feilet direkte bak bilen, tapte mye, gikk ok etterpå og var ikke langt unna en premie. Gikk bra etter galoppen. 

19. Juli - Bjerke
Princess Peach
fikk rygg leder, sen luke og klarte ikke å ta seg forbi.. Får alikavel fullt godkjent, og starter igjen 26/7.
Grand Madam Ruth havnet sist fra dårlig utgangsposisjon, dro opp angrepet runden igjen, men det ble altfor langt fram. Fikk premie.

19. Juli - Momarken
My Laddies Legacy
fikk teten etter en rask innledning, fikk så lederrygg runden igjen. Gjorde et flott løp til 3.plass på sterke 17,4.
Janne feilet i repriser, må sjekkes opp.
Ekfax feilet i starten, havnet sist og feilet bort en 4.plass på oppløpet.


16. Juli
Molita
kom fint igjennom til 2. par utvendig, feilet snaue runden igjen, og tapte 20-30 meter.
Kom veldig bra tilbake og avsluttet til en flott 3.plass! Trolig vinneren uten galoppen......

15. Juli
Tord Viking
hoppet fra start, men gjorde en imponerende siste runde. Han lå 5 utvendig underveis, og etter 4 spor i siste sving avsluttet han sterkt til 2. plass!

På de 10 siste startene har vi en 1.plass, fem 2.plasser, to 3.plasser og to upl løp. 8 av 10 på trippelen er vi veldig fornøyd med, selvom vi skulle ønske at det var vi som hadde marginene på vår side med noen av 2.plassene! :)

13. Juli
The Dancer
fikk en trøblete start og havnet litt på etterskudd. Angrep etter 1600m og havnet i dødens, ble spurtslått av favoritten fra rygg leder.
Fullførte sterkt også denne gang til 2.plass på tiden 18,2.
 

7.Juli
Princess Peach  pilte til tet og så ut til å styre inn til seier, men feilet ut av siste sving. Tar noen justeringer og kommer sterkere tilbake.Hun vinner løp snart!!

6. Juli
Eurodancer
gjorde en positiv debut på  Bjerke. Avsluttet bra til 3. plass på tiden 18,2..
De 3 første 3-åringene har vist seg fra en bra side første gangen ut.. :)

5. Juli
My Laddies Legacy
var veldig god i sin debut til 2. plass fra dødens! Gikk 19,3 og ble knepent slått av en smyger... :)

Ekfax lå i leder rygg, fikk åpning litt for sent, men spurtet bra til 3.plass.. Gikk skikkelig bra til mål, og stridsmoralen var av beste merke i dag!
Rekord forbedret seg fra 33,9 til 29,4 - så vi er veldig fornøyd! :)

Janne ble det feil for i dag, hun hoppet og spratt. Vi får satse på ryggløp neste gang.. :)

5. Juli
Super Tail
har vært under pari i sine siste starter, og har nå fått en hel sjekk på Vetrinærhøyskolen  i Oslo. Og det viser seg at han har problemer med gaffelbånd festet på samme foten han tidligere har hatt en skade. Heldigvis er det ikke like ille, og han er nå behandlet og satt på beite. Er normalt tilbake i begynnelsen av September, SE OPP! :)

Uppercut Flevo har vært formløs i sine 2 siste løp, og trengte et pust i bakken etter mange tette starter. Har fått det litt roligere, og er blitt behandlet, ser fin ut, og er snart klar for løp igjen!

I dag har vi også fått en god nyhet vi har ventet lenge på!  Det kan se ut til at kommunen og vi kan bli enige om opprustning av den nedlagte toglinjen.
Det betyr ny rakstrekke med perfekt underlag!

Ellers håper vi solen snart titter fram, så det rekker og bli sommer før høsten er her.
Selvom det ikke er like viktig for Ida, Lise & Charlotte, som uansett snart skal til USA!
Dere kan tro de gleder seg.. :)

4. Juli
ANDELS HEST TIL SALGS!

K.L.M.Yezz - toppstammet årings hoppe selges i 20 andeler à kr 5000,-
Kontakt Svein Tore Jacobsen eller Kjetil Helgestad for mer info.

30. Juni
The Dancer
 var sterk til 2.plass etter trafikk problemer i siste sving. Var forbedret siden sist, og er på gang...

29. Juni 
Tord Viking
galopperte i første sving og tapte 30m. Avslutter sterkt til 2. plass.

28. Juni
Janne
fikk 4. plass på Mysen. Er i fin utvikling og starter igjen på Jarlsberg førstkommende tirsdag.

molita.jpgMolita tet hele veien, og vant lett! Har svart fint på behandlig, og litt endring på trening. Starter normalt i et hoppeløp lørdagen på Jarlsberg-helgen!

 22. Juni
Molita
hadde ikke dagen, feilet kort på oppløpet, og tapte en premie på det.

Janne var flink til 3.plass! Når hun holder seg unna galoppen er hun ikke så værst.

21. JuniTord teppe.JPG 

Tord Viking hadde bursdag i dag, og pikene inviterte til fest. Han fikk teppe i gave med alle eier-fargene på, det ble servert gulrot- og eple kake og det ble en kjekk kveld i solen..
 

17.Juni
Nora's Dream
gikk fint i mønstringsløpet på 28,8.

Eurodancer gikk et veldig fint prøveløp på 19,4.

The Dancer fikk et ryggløp første gangen ut, gikk en fin siste runde og fikk 5.plass.

16. Juni
Princess Peach
fin reise innvendig, rask avslutning og fikk siste penger. Godkjent. 

15. Juni
Grand Madam Ruth
dødens på distansen 2600m er ikke hennes melodi. 

13. Juni
Uppercut Flevo
lå i tet hele veien, men stoppet til slutt. Trenger en pause. 

10. Juni
Janne  fikk 2 .plass etter en fin siste runde. . Er på gang nå :)

3. Juni
Grand Madam Ruth
fikk et fint løp og avsluttet sterkt til en fin 2.plass etter 11- avslutning på disansen 2600m. 

27.Mai
Janne
så fin ut før galoppen kom, får noen sjanser til, før hun evetuelt blir bedekt.

Super Tail får godkjent for sin 3. plass etter hard åpning. Er litt form svak og skal få en hel sjekk før han får noen rolige uker.

Princess Peach avsluttet veldig bra fra bak troppen til en flott 4.plass. Er på gang, og oppførte seg eksemplarisk i dag.

Uppercut Flevo viste seg ikke fra sin beste side i dag, og var under pari. Løpet gikk jevnt fort hele veien, og det liker "Uppercuten" dårlig.

Tord Viking og vi var endelig tilbake i vinner sirkelen, til stor jubel fra eierne! Gikk rett til tet, og holdt jevn fart hele veien og vant kontrollert på tiden 31,0 - 2609m!

TordVikingJ.jpg
Tord Viking vinner sitt 3. løp i vår regi!


25. Mai
Grand Madam Ruth
var veldig uheldig med løps opplegget i dag, og havnet utenfor premie rekken etter en sjenering i siste sving. Skal ut i nytt løp på dist. 2600m på Biri 3. Juni.

23. Mai
Molita
var ikke helt lik seg selv i dag, og fikk 6.plass. Etter en innsats litt under pari, skal hun nå sjekkes opp av Bror Helgestad.

20. Mai
My Laddies Legacy
gikk i dag godkjent prøveløp på tiden 20,1, og er nå klar for løp!

Janne fungerte utmerket i dagens løp, desverre sliter hun med å holde konsentrasjonen i hele 2 runder, så hun galopperte på siste runden og havnet utenfor premierekken. Vi får tro hun blir bedre med rutine og løp i kroppen.

Copa Del Mundo holdt seg i skinnet, og travet feilfritt i dag. Fikk en fin 5.plass og dro etter løpet hjem igjen til sine eiere.


19. Mai
Molita
gjorde nok en flott innsats til 4.plass på tiden 30,4!

18. Mai
Super Tail
hadde som vanlig et leit spor, havnet i bak troppen fra start, angrep via 3 spor runden igjen, og siste svingen ble drøy. Han virket ikke til å være på topp i dag, og måtte nøye seg med en matlapp. Vi får håpe at løpet har gjort han godt, og at han er tilbake på topp neste fredag.

16. Mai
Uppercut Flevo
fosset til tet, det var veldig tungt i første spor i dag, og han mistet en lengde på Enzo da han angrep.. Vi er uansett veldig fornøyd med 2. plass! Neste gang blir det nok ryggløp som gjelder.

Grand Madam Ruth havnet blandt de siste fra start, men gikk veldig bra til slutt og fikk 5. plass.

13.Mai
Copa Del Mundo
 så galopp spøkelset igjen i dag, hoppet direkte og ble disket. 

10.Mai 
Tord Viking
tullet bort en mulig seier tidlig i løpet,
det ble langt fram og en drøy siste runde, men han kjempet bra på til en 3.plass med rekordforbedring til 29,0!

Molita debuterte med en flott 2.plass! Hun galopperte fra start, men gikk veldig bra etterpå.
Alltid ekstra spennende når en sender ut debutanter, men denne gang var det ingen grunn til bekymring!

Princess Peach gjorde igjen en bra innsats til 3.plass! Vi var veldig fornøyd med 3 av 3 hester på trippelen! Seieren er like rundt hjørnet håper vi.. :)

6. Mai
Ekfax
fikk gå i sitt eget tempo i dagens løp, og fosset unna i lekkert trav første runden. Desverre svek stridsmoralen til slutt, slik som sist, og når det ble en liten kollisjon i siste sving ble det enda enklere for Ekfax å gi opp, og endte i dag uten premie. Ble skjekket opp  søndag 15/5 og ble sprøytet i høyre fram kne vi hadde mistanke om magesår, og det stemte. skal på beite en periode sammen med LARS EVEN som er en typisk vinter hest..
Copa Del Mundo holdt seg i dag for god til å galoppere, og ble belønnet med en fin 5. plass.
Med dette løpet i kroppen vil han nok bare gå framover.
Grand Madam Ruth er ingen sprinter, og havnet utenfor premie rekken på tiden 15,3.

29. April
Molita gikk et flott prøveløp på 33,3. Så fin ut da, og har en del å gå på. Debuterer for oss på Biri i lunsjen 10. Mai!
Ekfax fikk et fint løp i lederrygg, svek med å ikke fullføre inn, og skuffet oss. Det blir nytt utstyr til neste gang, for å se om han vil mer da.
Janne tullet fra start, men gikk ok etterpå.
Trenger rutine og får noen sjanser til. 

28. April
Grand Madam Ruth
har hatt en pause og blitt behandlet siden forrige start. Var klart forbedret, og var bedre enn på lenge første gang ut. Gikk rundt ledende i siste sving, og stod på flott til mål, men ble knepent slått til 2.plass. Starter igjen Fredag 6. Mai fra spor 8 på sprint, er hun like bra som sist har hun en ny trippel sjans. 

24. April
Princess Peach
galopperte i første sving,og tapte 30m. Hadde trolig vært vinneren uten galopp, og må regnes neste gang.

Copa Del Mundo galopperte nok en gang. Har en litt vanskelig gange, men tror vi har funnet noe i riktig retning i trening etter løpet. Er en luring neste gang ut, og rekker en bit på sin kapasitet.

23. April
Uppercut Flevo
gikk et bra løp, men møtte overmakten i dagens hovedløp på Klosterskogen. 

20. April
The Dancer
var positiv i sitt prøveløp på tiden 20,6. Han så fin ut, og vi gleder oss til debuten!

IMG_1281.JPG 

16. April
Tord Viking
var ikke som best for dagen og feilet gjentatte ganger i sisterunden, og havnet utenfor premierekken denne gang.

IMG_0813.JPG


MEN vi fikk et supert plaster på såret i årets finale av Hambo konkurransen!
Vi var litt svak i de innledende rundene og fikkdermed 4meter tillegg i hoved oppgaven.
Men det hindret ikke spurtsterke Charlotte Matre og dra sulkyen med sjefen selv, Kjetil Helgestad, først over mål! Det var jublende glede fra de andre ansatte og publikum på travbanen. En herlig hjemme seier, og TOTEN TRAV AS er utvilsomt klar for en tur til USA!!!IMG_1019.JPG

Trav 24:
http://www.trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/u_s_a_here_we_come 

15. April
Super Tail
fikk endelig et fint løp, og ventet med et angrep i det lengste. Men spurtet stålende nedover oppløpet til 4plass på tiden 14,3.

13. April
Uppercut Flevo
fikk et fint løp fra spor 7 i hardt lag.
Spurtet strålende til slutt, men det var ikke lett å hente noe når det gikk i 09-fart siste 500m, så han havnet på 5.plass.

12. April
Lars Even
var klar for tur igjen etter noen rolige dager hjemme. Det så grønt ut når han hadde kontroll på lederen på midten av oppløpet. Dessverre feilet han, var fort nedpå igjen men hoppet igjen, og ble disket.

8. April
Lars Even
fikk et fint løp på Jarlsberg, fikk en godkjent 5 plass på tiden 26,7.

6. April.
Grindstad Jahn
ble strøket fra dagens montèløp.

2.april
Uppercut Flevo
møtte Norges eliten i Drammen, fikk et fint løp og spurtet strålende til 5.plass.

1.april
Grindstad Jahn
var helt ustyrlig i sitt løp på Biri, og ble disket. Nå venter veterinær sjekk.

24. mars
Uppercut Flevo fikk en fin andreplass og fortsetter sin rekke med gode prestasjoner. Lars Even feilet for en gangs skyld og endte utenom premiene.

23. mars
Grindstad Jahn var altfor hissig på grøten og feilet gjentatte ganger.


22.mars
Copa Del Mundo feilet mot siste sving i Drammen og fikk ingenting.

19.mars
Super Tail fikk et tøft løp etter grisekjøring av Westergaard. Det gikk ikke helt hjem for hesten denne gangen. Dansken får garantert ikke noe gratis av Kai heretter! 

18.mars

Lars Even fullførte fint til andreplass. Er jevnt på trippelen og det er vi godt fornøyd med. Grand Madam Ruth feilet og fikk ikke premie.

16.mars

uppis16.jpg
Uppercut Flevo
vant sitt løp på bjerke, etter en perfekt styring av Kai Johansen! Hest og kusk er i stor form om dagen, og tok sin annen strake seier.
Neste oppgave blir på Klosterskogen 24. Mars, også denne gang med 1.spor bak bilen. 

11.mars
Copa Del Mundo hoppet i den første starten for oss. Vi må ta av de tunge galoppskoa...

6. mars

uppercut.jpg
Uppercut Flevo
tok det rolig fra start og havnet sist i sitt løp. Ventet i det lengste med å angripe, ga full gass innover oppløpet og avsluttet som en vind ute med gjerdet og tok en lett seier!
Kom i mål på fine 15,5 - 2100m!

Grand Madam Ruth er litt for dårlig fra start og havnet 3. innvendig, satt fast hele løpet med tørt krutt! Virket veldig opplagt og fungerte strålende.
Fikk 5.plass for innsatsen, og må absolutt regnes neste gang...

5. mars
Super Tail
dro for første gang på lang reise.
Fikk 5. utvendig angrep runden igjen, og fullførte mesterlig til 2.plass etter høyt tempo hele veien!
Kom i mål på sterke 13,9 - 2100m!

4. mars
Grindstad Jahn
feilet fra start, men fikk et fint løp i annet utvendig. Banen var løs og tung, og gjorde at Jahn ble litt sliten til slutt, men han berget siste premie.
 

2.mars
tord2.jpg

Tord Viking leverte varene igjen og hentet inn alle på jaktstarten. Kai får bra med klemmer om dagen. Han har nå doblet grunnlaget sitt på bare 14 dager!
Uppercut Flevo fikk 5.plass i supers printen..

26. februar
Noor Brodda fungerte ikke i montèløpet
på Biri heller. Det er vanskelig med denne dama!

25. februar
Grindstad Jahn fikk premie i hardt tempo og var positiv. Super Tail var fantastisk igjen og vant etter startgalopp.

http://www.trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/
super_tail_tross_40_meter_galopp

23. februar
Uppercut Flevo kom ikke ned i første spor etter start og gikk glipp av en fin premie. Han fungerte helt ok, så det er bare å prøve igjen.

22. februar
Trav24.no var nedom gården på Lena for å lage reportasje om driften vår. Følg med på deres internettsider for travstoff, tips, annonser m.m.
http://www.trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/
trav24_profilen_kjetil_helgestad

I dag fikk vi også en ny hest inn på stallen på Biri.
Molita er en fin sort 5år gammel kaldblodshoppe etter Moe Odin.

21.februar
Lars Even
fikk tredje etter reise i dødens. Han var ikke så kvikk i steget som de foregående løpene, men bra med trippelplass på en litt dårlig dag.

Grand Madam Ruth hentet seg en grei fjerdepremie etter en liten løpspause.  

https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/2011/Februar/21/Drammen-Travbane---21022011/Aktuelt/Lars-Even-gjentar/ 

16.februar
Tord Viking sto på fint til mål og kvitterte med seier etter et fint kjørt løp av Kai.

Se disse linkene...

http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/251462/

http://www.hesteguiden.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8911&Itemid=55

https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/2011/Februar/16/Bjerke-Travbane---16022011/Aktuelt/Tord-tilbake/

http://www.trav24.no/index.php/
nor/nyhetsarkiv/12_damer_bak_tords_nye_liv

14.februar
Uppercut Flevo parkerte feltet rundt den første svingen idag. Han klipper svingene som en racerbil og holder til mål. Flott innsats!

11.februar
Super Tail gjorde som så mange ganger før. Kjørte tidlig fram til dødens og holdt unna for de som kom bakfra. En solid opptreden igjen!

  

11. Juni -Drammen Travbane
Super Tail
er på farten gjen, denne gang med trav skoene på håper vi, sammen med Kai Johansen stiller de til start fra spor 7 på en 2100m.

12. Juni - Biri Travbane
The Dancer
fikk spor 8 på sprint med Kai Johansen i sulkyen.

13. Juni - Bjerke
Melvin Zoot stiller til start i dagens 6. løp som er en sprint, denne gangen med Kai Johansen.

...
side.jpg

Toten Trav AS

Adresse:

v. Bror Helgestad
Fodstad 2850 Lena