...
forside1.jpg
skillelinje_750pix.jpg 

Spennende Selskapsmat

Østerdal Viltforedling ble etablert første juni 1990, på Åsta i Åmot kommune, Hedmark. Her holder vi fortsatt til. Vi har en arbeidsstokk på 9 faste ansatte, hvor noen har vært med helt siden starten. I tillegg opptil fem sesongarbeidere fra september til februar.

Høsten er vår travleste tid, da vi har et nært samarbeid med Kistefos Viltkjøtt AS, som driver slakterivirksomhet i tilknyttede lokaler.

osterdal_viltforedling_1.jpg

Vår hovedvirksomhet er selskapsmat basert på viltkjøtt, hvor vi foredler skåret kjøtt, fugl og småvilt, til påleggsprodukter, gryter, middagsretter med mere. Vår spesialitet er viltbord, som er koldtbord med rent viltinnhold. Våre menyer kan sees i menyen til venstre. Våre menyer på nett inneholder det meste, men vi har også spesialmenyer i forhold til ulike sesongvariasjoner, som for eksempel grillsesong, julebord og lignende.

osterdal_viltforedling_2.jpg
osterdal_viltforedling_3.jpg 

Vi leverer til store og mindre kunder, som; forsvaret, hoteller, eventbyråer, lag og foreninger, og ikke minst privatmarkedet.

I samarbeid med en annen velrenommert cateringleverandør kan vi ta på oss selskaper på opptil 4000 porsjoner. Vår største leveranse på egen hånd, er helgrillet reinsdyr til 3000 personer.

Vårt hovedmarked er i Østerdalen og det indre østlandsområdet (Oslo, Akershus, Asker og Bærum hovedsakelig). Vi har biler, som kjører ut, til avtalt tid og sted.

osterdal_viltforedling_4.jpg  osterdal_viltforedling_5.jpg 

Vennlig hilsen

Østerdal Viltforedling

Epost: stig.ronningen@viltforedling.no

Telefon 62 44 31 30

...